Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser

 

Alle handler i forbindelse med produktet klatring foretaget på denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde og

Funky Monkey Park A/S

Østerskovvej 15

6000 Kolding

 

Alle handler I forbindelse med produkterne paintball, bow tag, leje af rodeotyr og laser lerdueskydning på denne hjemmeside foregår imellem dig, som kunde og

Kolding Action Park (tidligere Real Adventure)

Østerskovvej 15

6000 Kolding

Priser

Alle priser der fremgår på denne hjemmeside, er dagspriser og er kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen. Alle priser er vist inkl. Moms.

Funky Monkey Park markedsfører jævnligt tilbud og rabatter via digitale og analoge kanaler. Rabattens størrelse bliver ikke refunderet på allerede købte produkter af kunder der ikke har været opmærksom på tilbuddets eksistens.

Billetter 

En booking eller bestilling af gavekort bekræftes automatisk pr. e-mail. Billetter eller gavekort vedhæftes i e-mailen. Bekræftelsen medbringes enten digitalt eller udprintet i parken og vises til instruktøren.

Hver billet kan kun benyttes én gang.

Vi anbefaler, at du passer godt på dine billetter og/eller gavekort, så de ikke kan kopieres, misbruges eller ødelægges. Funky Monkey Park hæfter ikke for ødelagte, bortkomne eller stjålne billetter.

Gavekort

Gavekort er gyldige i 3 år efter købsdatoen. Efter udløbsdatoen kan gavekortet ikke længere anvendes eller forlænges. Et gavekort anses som et ihændebevis. Mistede gavekort erstattes ikke. Funky Monkey Park hæfter ikke for ødelagte, bortkomne eller stjålne gavekort.

Gavekort skal indløses ved booking online ved at indtaste koden der fremgår på gavekortet. Gavekortet kan ikke refunderes eller ombyttes til kontanter. Gavekortet kan anvendes på de produkter der fremgår på denne webshop. Gavekortet modtager du elektronisk via e-mail som PDF. PDF’en sendes til den mail-adresse der er tilknyttet bookingen.

Betaling

Vi accepterer Dankort, Visa, Mastercard og American Express. Dine data bliver ikke gemt på vores servere, men sikkert sendt videre til vores betalings-gateway til gennemførsel af betalingen.

Fortrydelsesret

Ved køb af produkter hos Funky Monkey Park eller Kolding Action Park foreligger der ingen fortrydelsesret. Bookingen er derfor bindende efter at kunden har betalt og modtager en bekræftelse.

Vilkår for afbestilling og udeblivelse 

Når du foretager en booking, accepterer du vores regler for afbestilling og udeblivelse. Bookinger er bindende og kan ikke refunderes, nedjusteres eller annulleres.

Hvis du/I er forhindrede i at klatre i Funky Monkey Park, vil i modtage fribilletter tilsvarende jeres booking, som kan anvendes på en anden åbningsdag. Med fribilletter kan der ikke bookes klatring på forhånd og de indløses derfor i parken, hvorefter klatring kan påbegyndes hvis der er ledige klatreseler. Disse betingelser er ikke gældende for produkter med Kolding Action Park  som udbyder.
Fribilletterne er gyldige i ét år fra den oprindelige bookings dag

Har du købt en kombipakke, der kombinerer produkter fra Funky Monkey Park og Kolding Action Park  er oventående betingelser stadig gældende ved udeblivelse – her modtager du fribilletter fra Funky Monkey Park tilsvarende den booking der ikke er blevet anvendt. Udebliver deltagere fra et paintball-arrangemet fordeles de kugler der var bestilt til den/de udeblevne til resten af deltagerne.

Har du købt kombi-pakken ”Wellness & Klatring” modtager du ved udeblivelse en fribillet fra henholdsvis Funky Monkey Park samt Dronning Dorotheas Badstue tilsvarende den booking der ikke er blevet anvendt.

Forbehold for ændringer 

Funky Monkey Park og Kolding Action Park  forbeholder sig retten til at begrænse adgangen til Funky Monkey Park Kolding, Funky Monkey Park Odense og Kolding Action Parks parker på visse dage eller tidspunkter trods gyldig billet grundet for eksempel farlige vejrforhold. Sker begræsningen uden varsel, og er begrænsningen af væsentlig karakter, er det muligt at få udleveret fribilletter i Funky Monkey Parkerne og et tilgodebevis i Kolding Action Park . Ret her henvendelse til info@funkymonkeypark.dk

Særlige betingelser og vilkår for udlejningsprodukter 

 

Betingelser for leje af rodeotyr 

  1. Prisen er udlejningsprisen for år 2019, gældende for 1 døgn, afhentet / tilbageleveret og inkl. moms.
  2. Lejer sørger for, at det lejede holdes under opsyn af en voksen / myndig person, som sørger for, at der ikke opstår tumultagtige scener, anvendes fodtøj eller hænger børn på madrassens sider.
  3. Lejer har ansvaret for al hærværk, tyveri samt overbelastning af det lejede og er indforstået med at være erstatningsansvarlig overfor udlejer. Det er alene lejers ansvar at gennemgå det lejede for fejl og mangler ved levering.
  4. Nedpakkes madrassen i våd/fugtig tilstand, tages et gebyr på kr. 500, da madrassen skal blæses op og tørres igennem inden for 2 døgn, hvis råd og mug skal undgås. Er forlystelsen tilsmudset og ikke rengjort ved nedpakning, tages der et rengøringsgebyr på kr. 500. Der opkræves ikke gebyr for både rengøring og tørring på samme tid.
  5. Såfremt lejer ønsker at annullere en kontrakt efter dens indgåelse er 20 % af lejemålet forfalden til betaling. Ved aflysning mindre end 10 dage før arrangement er 75 % af lejemålet forfalden til betaling.
  6. I forbindelse med opstilling og brug af grej kan der aldrig rejses erstatningskrav mod udlejer for skader på græs, fliser, gulve, døre og dørkarme, m.v.
  7. Det lejede benyttes af Deres gæster på eget ansvar. Udlejer har grejet erhvervsansvar og produktforsikret. Lejer opfordres til selv at tegne supplerende forsikring for arrangementets afvikling.
  8. Ved evt. uheld af ubemandede forlystelser, vil man aldrig kunne drage Kolding Action Park til ansvar.
  9. Hvis der er yderligere instruktion ved aflevering, er det lejers ansvar, at disse bliver overholdt.
  10. Ved selvafhentning skal det lejede tilbageleveres rengjort og pakket på samme måde som ved levering.

11: Selvrisiko ved skade på lejet udstyr, herunder trailer, madras og tyr, udgør kr. 3500,- Evt. restbeløb tilbagebetales efter udbedring af skade.

Kontakt reklamationer og spørgsmål 

Funky Monkey Park
Østerskovvej 15
6000, Kolding
Telefon: 70238313
Email: info@funkymonkeypark.dk