Ofte stillede spørgsmål

Vi møder ofte mange af de samme spørgsmål. Herunder har vi samlet en række af dem.

I Funky Monkey Park er der (næsten) ingen aldersgrænse, men derimod en højdegrænse. Børn over 120 cm. kan klatre på stort set alle baner.

Der er dog en undtagelse: Kravet for klatring på ”The Scary Monkey” er en højde på 150 cm. og en alder på 14 år. Børn under 120 cm. skal benytte børnebanerne. Disse findes kun i Odense.

Vi har åbent i weekender, på helligdage og i skolernes ferier. Når du booker billetter, vil du få et overblik over mulige åbningsdage og tider.
Ekstra åbningsdage bliver offentliggjort på vores facebooksider.

FACEBOOK:

Funky Monkey Park – Kolding

Funky Monkey Park – Odense

Når I kommer ud i parken, bliver I taget imod af instruktøren, der iklæder jer seler.
Efter en gennemgang af udstyret og generelle informationer om parken, bliver I undervist på en af vores øvebaner i 1 meters højde. Her vil instruktøren vise jer, hvordan vores sikkerhedssystem virker og give jer lidt generelle tips og informationer, så I er godt rustet til at bruge anlægget. Instruktionen tager ca. en halv time.

En polterabend i Funky Monkey Park er en kanon oplevelse.
Iklæd bruden eller gommen et af vores abekostumer og send dem 20 meter op i træerne. Det er en oplevelse, som de sent vil glemme. Det er både sjovt, udfordrende og helt perfekt til både store og små grupper.

Hvis man må køre bil,  må man også klatre. Men synligt berusede personer må ikke klatre.

Både store og små virksomheder holder firmaarrangementer hos os. Er I over 10 deltagere, kan vi også åbne parken op for jer. Start dagen med en sjov gang klatring og slut af med vores grill-selv pakke eller en lækker sandwich.

Klatretiden varer i 3 timer inklusiv 30 minutters introduktion.
Er I mere end 50 personer, er vi villige til at udvide klatretiden.

Ja regn er ingen hindring. Faktisk giver trækronerne forholdsvist meget læ for regnen. Parken bliver kun lukket ned i tilfælde af storm, lyn eller torden.

Afbestilling er ifølge vores handelsbetingelser ikke muligt. Ifølge vores betingelser som du accepterer ved køb, er bestillingen bindende og kan ikke refunderes, nedjusteres eller annulleres. Hvis du/I er forhindrede i at klatre, vil i modtage fribilletter tilsvarende jeres booking, som I kan bruge en anden gang. Bemærk at der med fribilletter ikke kan bookes på forhånd og de indløses derfor når I møder op i parken.

Ønskes en opjustering af din booking kan du skrive til info@funkymonkeypark.dk. Opjusteringen er godtaget, når du modtager en bekræftelse på de ekstra tilmeldte.

Hvis man vil reservere en sele i Funky Monkey Park, så skal man også bekræfte, at man vil betale for den. For privatkunder betaler man direkte via vores bookingsystem. For virksomheder, der ønsker faktura, bekræftes antallet på mail. Efter man har bekræftet antallet, er det ikke muligt at nedjustere antallet. Skulle der komme færre på dagen, uddeler vi fribilletter for dem, der ikke er dukket op. Disse har en værdi af en fuld klatrebillet og er gyldigt i et helt år. Pengene er derfor ikke tabt.

Af sikkerhedsmæssige årsager skal man skal være 12 år for at prøve vores 350 meter lange svævebane.

Ja, mad og drikkevarer må gerne medbringes og nydes i parkerne. Vi har borde og bænkesæt i begge parker, som vores gæster er velkomne til at benytte.

Gravide, personer over 130 kilo, personer under 120 cm,  personer med vejrtrækningsproblemer, dårligt hjerte, dårlig ryg/nakke, knæ, fodled, håndled og almen dårlig fysisk tilstand må af sikkerhedsmæssige årsager ikke klatre. Alle tilskuere er dog velkome i parken kvit og frit.