Ofte stillede spørgsmål

Vi møder altid mange af de samme spørgsmål, se om du kan finde dit spørgsmål her på siden, hvis ikke er du meget velkommen til at ringe til os på tlf. 70 23 83 13 hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvornår har I åben / har I åben i dag?

Vi har åben i weekender, og helligdage og skolen ferier.
Ekstra åbningsdage bliver offentliggjort på vores facebook sider.

FACEBOOK:

Funky Monkey Park – Kolding

Funky Monkey Park – Odense

Hvad koster billetter?

Ved booking online får man altid 10% rabat.

Er i over 15 personer, udløser det en grupperabat, på 20%. Denne fås ved, at skrive ”Gruppe 15 pers.” i kampagnekodefeltet. Er i over 50 personer, så giver vi gerne et tilbud på jeres arrangement.

Hvordan fungerer det? Hvad sker der når vi kommer ud til parken?

Når I kommer ud i parken, bliver I taget imod af instruktøren, der iklæder jer, jeres seler.
Efter en gennemgang af udstyret, og generelle informationer om parken, bliver I undervist på en af vores øvebaner, i 1 meters højde. Her vil instruktøren vise jer, hvordan vores sikkerhedssystem virker, og give jer lidt generelle tips og info, så i er godt rustet til, at bruge anlægget. Instruktionen tager ca. en halv time.

Hvor gammel skal man være for at klatre?

I Funky Monkey Park, er der (næsten) ingen aldersgrænse, men en højdegrænse. Børn over 120 cm, kan klatre på stort set alle baner.

Der er dog en undtagelse; Kravet for klatring på ”The Scary Monkey” er en højde på 150 cm, og en alder på 14 år. Børn under 120 cm, skal benytte børnebanerne. Disse findes kun i Odense.

Kan man holde polterabend hos jer?

En polterabend i Funky Monkey Park, er en kanon oplevelse.
Iklæd bruden eller gommen, et af vores abekostumer, og send dem 20 meter op i træerne. Det er en oplevelse, de sent vil glemme. Det er både sjovt og udfordrende, og perfekt til både store, og små grupper.

Kan man holde firmafest hos jer?

Både store og små virksomheder holder firmafester hos os. Start dagen med en sjov gang klatring, og slut af med vores grill selv pakke, eller en lækker sandwich.

Må man godt have drukket alkohol?

Hvis man må køre bil, så må man også klatre, men berusede personer må ikke klatre.

Må man tage alkohol med?

Man må gerne tage alkohol med, men det må først nydes, efter arrangementet.

Hvor længe kan vi vente med at give besked om det endelige antal personer?

Hvis man vil reservere en sele i Funky Monkey Park, så skal man også bekræfte, at man vil betale for den. For privatkunder betaler man direkte via vores bookingsystem, og for virksomheder, der ønsker faktura, bekræftes antallet på mail. Efter man har bekræftet antallet, er det ikke muligt, at nedjustere antallet. Skulle der komme færre på dagen, så uddeler vi fribilletter for dem, der ikke er dukket op. Disse har værdi, af en fuld klatrebillet, og er gyldigt i et helt år. Pengene er altså ikke tabt.

Må man tage sin egen mad og drikke med?

Ja, mad og drikkevarer må gerne medbringes og nydes i parkerne.

Kan man klatre hvis der er dårligt vejr?

Hvis det tordner, så tager vi folk ned fra træerne, og sender dem op igen, 15 minutter efter vi har hørt det sidste tordenbrag.

Der er næsten aldrig for dårligt vejr, til at klatre! Vi lukker ned, når der er stiv kuling (14 m/s).

Man er godt beskyttet under trækronerne, så regn er ikke et problem, hvis man er klædt fornuftigt. Regn udgør heller ingen sikkerhedsmæssig fare, hverken for udstyret, eller anlægget.

Må man komme ind i parken, hvis man ikke skal klatre?

Dem der ikke vil klatre, er mere end velkomne til at ledsage de klatrende fra skovbunden, eller nyde solen ved vores borde/bænkesæt.

Alle er velkomne i parken.