Job i Funky Monkey Park

 

Besidder du erfaring med drift, salg og personaleledelse? Brænder du for at levere gode oplevelser igennem action-prægede aktiviteter? Og ser du systematik og ordentlighed som nøgleord i dit lederskab, når du skaber relationer med dine kunder og medarbejdere?   

Som den nye bestyrer af Funky Monkey Park og Kolding Action Park får du, foruden ansvaret for virksomhedernes daglige drift, et bredt spænd af arbejdsopgaver inden for salg og ledelse samt udvikling af parkerne.

Funky Monkey Park består af to parker, der tilbyder klatreoplevelser til virksomheder og private. Dertil åbner Kolding Action Park i 2020, hvor der udbydes paintball, bow tag og andre action-prægede aktiviteter.

Som bestyrer kommer du til at stå i spidsen for et team bestående af 50 freelance instruktører, hvorfor vi forventer at du har erfaring med personaleledelse. Du sætter naturligt høje standarder for drift- og kundehåndtering og går altid forrest som det gode eksempel.     

Du vil derudover være virksomhedens overordnede kontaktperson, og du besidder derfor erfaring med salg og kundeservice samt håndterer presserede perioder med et smil og køligt overblik.

Opgaver:

 • Varetagelse af al drift – i parkerne såvel som på kontoret
 • Rekruttering og ledelse af parkernes instruktørstab  
 • Salg og kundesupport af private og erhvervskunder
 • Event-afvikling i parkerne i samspil med markedsføringsafdelingen
 • Opretholdelse og udvikling af standarder og normer

Årets forskellige perioder, vil give et varierende år, med forskelligt fokus henover året og heraf følgende varieret arbejdsindsats, hvor der er mere at lave i sommer- end vinterhalvåret. Der vil desuden være enkelte dage med arbejde i weekenden henover sæsonen.

Arbejdet foregår med udgangspunkt i kontoret i Kolding, men også i parkerne og rundt i landsdelene, hvorfra vores kunder kommer.

 

Vi søger en bestyrer som:

 • Har erfaring med salg, personaleledelse og drift
 • Du trives i en arbejdsgang præget af systemer og rutiner, som der er mange af
 • Du er fleksibel ifht. arbejdstider og har mulighed for at stå til rådighed i weekender i travle perioder
 • Du er selvstændig, går forrest og er vedholdende, når beslutninger skal føres ud i livet.
 • Du er god til IT og kan uden problemer sætte dig ind i diverse IT systemer, som er en naturlig del af vores hverdag.
 • Du er ikke bange for at få jord under neglene og udføre praktiske opgaver
 • har interesse for klatring og outdoor aktiviteter.

 

Vi tilbyder…

En spændende arbejdsplads, hvor vi lever af at skabe gode og sjove oplevelser samt en oplevelsesrig og varieret hverdag. Du kommer til at blive en del af et lille fastetableret team og derudover går du i front for et større instruktørteam.

 

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Direktør Søren Madsen på 2075 0875.

Ansøgningsfrist senest fredag den 8. november 2019. Tiltrædelse: 1. Januar 2020

Send din ansøgning til: job@funkymonkeypark.dk

 

Vi åbner inden længe op for en ny sæson, hold derfor øje med jobopslag her på siden. Du er altid velkommen til at sende os en mail med en uopfordret ansøgning til job@funkymonkeypark.dk