Job i Funky Monkey Park

Vi søger instruktører til Sæson 2018

Vi åbner snart til en ny sæson i Funky Monkey Park! Vi søger derfor “funky” instruktører til at give vores gæster en fantastisk oplevelse. Funky Monkey Park har klatreparker i Kolding og Odense. Begge parker åbner op d. 29. marts 2018 og giver den fuld gas fra påskeferien og frem. Jobbet er sæsonpræget, og strækker sig fra april til november.

Du kommer til at stå for bl.a. klatreinstruktion og kundebetjening. Det vil være din opgave at tage hånd om gæsterne i parken. og sørge for at de får en super oplevelse, fra start til slut. Du vil være parkernes ansigt udadtil, og det er derfor vigtigt, at du er imødekommende og serviceminded, og altid modtager vores gæster med et smil. Det er ikke et krav med klatreerfaring, da du vil komme på et to-dags instruktørkursus inden tiltrædelsen, hvilket vil sikre dig de bedste forudsætninger til jobbet.
Stillingen har ikke faste arbejdstider og det ugentlige timeantal vil variere meget. Parken har åbent lørdag og søndag, helligdage og i skolernes ferier, det er derfor vigtigt at du kan arbejde disse dage. Nogle hverdagsarrangementer ligger uden for parkens åbningstider og derfor er det godt, hvis du også her er fleksibel.

Vi søger:

• Medarbejdere over 18 år, til både hverdags- og weekendvagter
• Medarbejdere over 18 år, der kan tage vagter i dagstimerne i hverdagene

Vi forventer at du:

• Er udadvendt, engageret, imødekommende og har et godt humør
• Er serviceminded og brænder for at give andre gode oplevelser
• Er bosiddende i nærheden af enten Parken i Kolding eller Odense
• Er tryg ved at tale foran mange mennesker, og taler flydende Dansk
• Har lyst til at prøve kræfter med et anderledes og spændende job
• Ikke er bange for højder
• Er du over 18 år, skal du kunne fremvise førstehjælpsbevis max 5 år gammelt (6 timers kursus i forbindelse med kørekort er gyldigt)
• Hvis du søger arbejde i Koldingparken, kræves der kørekort B

Det er nødvendigt, at du kan deltage i vores introweekend i slutningen af marts, dato fastlægges senere, da du uanset erfaring skal igennem vores klatrekursus!

Lyder jobbet spændende og har du mod på at være en del af en spændende virksomhed i 25 meters højde? Så skynd dig at sende en ansøgning afsted til Camilla på:
job-kolding@funkymonkeypark.dk (Skriv ”Instruktør Kolding” i emnefeltet) eller
job@funkymonkeypark.dk (Skriv ”Instruktør Odense” i emnefeltet)
Ansøgningsfrist er d. 13. marts 2018

Se mere om parken på: www.funkymonkeypark.dk eller find os på Facebook!

Vi glæder os til at høre fra dig!
Mvh. Funky Monkey Park