Den ultimative oplevelsesdag

Til vands, lands og i luften

Snup en klatretur i Funky Monkey Park i Kolding, bliv udfordret på Lillebælt, hvor GoSail inviterer ombord i flådens 10 toptunede matchracebåde – og mærk suset 60 meter oppe i toppen af Den Gamle Lillebæltsbro.

 

Lørdag den 30. juni får du mulighed for at få en helt unik oplevelse i Trekantområdet, når der inviteres til i alt 7 timers udfordrende oplevelser i det fri.

 

I Kolding bydes der på et par timers udfordring i trætoppene – fra 3 og op til 20 meters højde – i Funky Monkey Park, hvor I også kan lade jer udfordre på Jyllands længste svævebane. I Middelfart kan I komme både til vands og op i højden. GoSail stiller med dygtige instruktører – alle tidligere eller nuværende elitesejlere – og hurtige matchracebåde. Her lærer I at sejle og dyste på færdigheder. Og lærer også, at god kommunikation om bord er nøglen til succes. Sidste ’udfordring’ er Bridgewalking Lillebælt, hvor I kommer 60 meter op over Lillebælt. Herfra kan I nyde den skønneste udsigt helt til Skamlingsbanken (på en klar dag) og oftest ’krydret’ med marsvinens leg i deres rette element. Du kan kun opleve Bridgewalking 4 steder i verden – et af stederne er her ved Lillebælt.

Der bliver kun udbudt 90 billetter til denne ultimative oplevelsesdag. Arrangementet er fra klokken 10.00 til 17.00 og du vil i løbet af dagen nå rundt til alle tre oplevelser. Man cirkulerer i hold rundt til de 3 forskellige attraktioner. Det vil fremgå af billetten, hvor man skal starte fra. Transporten imellem aktiviteterne sørger man selv for.

Det er første gang, at de tre attraktioner er gået sammen om at tilbyde en fælles ’oplevelsespakke’, der ud over de udforende oplevelser også byder på en let frokost og en sodavand. Der udbydes kun 90 billetter – efter først til mølle princippet – til samlet en pris på 649,00 kr.

inkluderet i billetprisen:

  • 2 timers Klatring i Funky Monkey Park
  • 2 timers Sejlads ved GoSail i Middelfart
  • 2 timers Bridgewalking ved Bridgewalking Lillebælt
  • Frokost

www.bridgewalking.dk

https://funkymonkeypark.dk/

http://gosail.dk/