Læs her om vores spændende historie

Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Få gode tilbud, nyheder m.m. Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Navn
Email

Vores historie

Klatreparker er i de seneste år blevet mere og mere populære i Danmark. Efter at der over de sidste 20 år er blevet bygget over 2000 parker i Europa og mange danskere har mødt disse parker på ferier udenfor Danmark, er der langsomt kommet skred i tingene. Jeg har selv stødt på parkerne på talrige ferier i Europa eller i forbindelse med konferencer omkring klatring og teambuilding, som jeg har deltaget i.

Jeg byggede min første lille park med 3 baner og 20 elementer helt tilbage i 2001 og den navngav vi Monkeytrail. Det var lidt for sjov og hvert år havde vi en del gæster, men ikke voldsomt. Derfor satte jeg mig til at søge efter partnere, for at skabe grundlaget for at bygge nogle store fantastiske klatreparker. Det tog nogle år, men i løbet af 2010 faldt tingene på plads, så et lille team af investorer kunne kaste sig ud i projektet.

I 2011 tog vi skridtet fuldt ud og byggede vores første store park midt i Odense. Efter lang tids søgen efter den perfekte placering, kunne vi endeligt komme igang. Vi valgte at kalde parkerne Funky Monkey Park, som i dag er blandt de allerstørste parker i Danmark. Det blev til hele 7 baner og hele 85 udfordringer midt i Odense og efter den store succes fulgte vi op med en park i Kolding. Hylkedalens vilde istidskløfter og smukke natur, skaber her kulissen for en park der dækker ikke mindre end et areal på 12 fodboldbaner med 6 baner og 60 forskellige forhindringer.

Efterhånden er der bygget en række mindre og større klatreparker i Danmark som Camp Adventure ved Næstved på Gisselfeldt, Kragerup Go High, Til Tops på Havreholm og Frederiksdal, Gorilla Park i Vejle og Svendborg, Holstenshuus klatrepark i Fåborg, Go Fly på Gavnø, Holbæk Klatrepark og Highpark på Bornholm.

Med venlig hilsen

Søren Madsen

Direktør for Funky Monkey Park A/S