Trætopbaner | Vores trætopbane er en oplevelse for alle →

Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Få gode tilbud, nyheder m.m. Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Navn
Email

Om Funky Monkey Parks trætopbaner

2011_05_15_FunkyMonkeyPark_2011_05_15_FunkyMonkeyPark_4407
Sjov, spænding og action for alle i trætoppene
I Funky Monkey Park står vi klar til, at give dig en funky klatreoplevelse i trætoppene. Begge parker ligger i skønne naturområder. Oplev suset i klatreparkernes mange forskellige højder, med udfordringer til alle aldre og niveauer.

Med vores friske instruktører, fede udfordringer og sikkerheden i top – udfordrer vi dig, vennerne, familien og kollegaerne i helt nye højder.

Hvad er en klatrepark ?
En trætopbane er en oplevelse som alle skal prøve. Vi har mange baner i flere forskellige meters højde. Lange svævebaner igennem skoven og flere forskellige forhindringer. Der er baner til alle temperamenter og evner.

Funky Monkey Park’s vilde klatreparker har forskellige trætopbaner, som alle er i forskellige sværhedsgrader. Banerne er delt op i farver, ligesom du kender fra din skiferie.

Du køber 3 timer i klatreparken. De første 30 min. er instruktion på vores øvebaner, herefter har du 2,5 timer på de forskellige baner. Med sikkerheden i top og fede udfordringer får du mulighed for at teste højdeskrækken og få et adrenalinkick i trygge rammer i Funky Monkey Park

Se det på video her:

Gratis adgang for besøgende
Vi synes, at det skal være sjovt for hele familien at komme i Funky Monkey Park. Derfor skal besøgende, der ikke benytter banerne heller ikke betale entre.

Kun de medlemmer af familien der ønsker at benytte klatrebanerne, betaler for fornøjelsen. Andre kan nøjes med, at se på og måske nyde indholdet i den medbragte madkurv.

Funky Monkey Park i Odense har Fyns fedeste klatrebaner i 3-15 meters højde
Parken er placeret lige overfor IKEA og tæt på Rosengårdcentret. Trætopbanerne er bygget af franske eksperter, som er internationalt kendt for deres evne til at udnytte træerne i skoven, så de ikke ødelægges eller forringes. Samtidig er de kendt for aldrig at gå på akkord med sikkerheden for klatrerne.

Der er hele 7 forskellige baner i trætoppene, i alle niveauer, til alle aldre. Parken tester din højdeskræk i 3-15 meters højde, med lange svævebaner og mere end 85 spændende udfordringer.

Funky Monkey Park i Kolding er Danmarks højeste med udfordringer i 20 meters højde
Parken er placeret centralt i Kolding, i Hylkedalens grønne og naturrige omgivelser, og mindre end 5 km fra centrum.
Funky Monkey Park i Kolding tilbyder hængende trin, klatrenet, gangbroer fra 3-20 meters højde og lange svævebaner på over 150 meters længde igennem trætoppene. Klatreparken har 6 forskellige ruter, med forskellige sværhedsgrader til alle.

The Scary Monkey
“The Scary Monkey” er til dig som vil udfordre dig selv maximalt, og giver selv den vildeste vovehals sved på panden.

Om det er en familieudflugt, firmatur, polterabend eller bare dig og vennerne, så er Funky Monkey Park det oplagte valg, til en fed og udfordrende dag i Odense.

Ring på 7023 8313 eller skriv på info@funkymonkeypark.dk for mere info. Vi sidder klar ved telefonen til at hjælpe dig.

Se vores åbningstider her

Se vores priser her