Ofte stillede spørgsmål

Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Få gode tilbud, nyheder m.m. Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Navn
Email

Ofte stillede spørgsmål!

 

Hvornår har I åbent/har I åbent i dag?

Kalender 2017

(Klik på billedet, for større udgave)

Hvad koster det?

(Klik på billedet, for større udgave)

 • Er i over 15 personer, udløser det en grupperabat, på 20%. Denne fås ved, at skrive ”Gruppe 15 pers.” i kampagnekodefeltet. Er i over 50 personer, så giver vi gerne et tilbud på jeres arrangement.

Kan man klatre hvis der er dårligt vejr?

 • Der er næsten aldrig for dårligt vejr, til at klatre! Vi lukker ned, når der er stiv kuling (14 m/s). Hvis det tordner, så tager vi folk ned fra træerne, og sender dem op igen, 15 minutter efter vi har hørt det sidste tordenbrag. Man er godt beskyttet under trækronerne, så regn er ikke et problem, hvis man er klædt fornuftigt. Regn udgør heller ingen sikkerhedsmæssig fare, hverken for udstyret, eller anlægget.
  Skulle vejret være dårligt den dag i har en booking, er i velkomne til at ringe ind og få ændret datoen.

Kan man holde polterabend hos jer?

 • En polterabend i Funky Monkey Park, er en kanon oplevelse. Iklæd bruden eller gommen, i et af vores abekostumer, og send dem 15 meter op i træerne. Det er en oplevelse, de sent vil glemme. Det er både sjovt og udfordrende, og perfekt til både store, og små grupper.

Må man godt have drukket lidt inden?

 • Hvis man må køre bil, så må man også klatre, men berusede personer må ikke klatre.

Må man tage alkohol med?

 • Man må gerne tage alkohol med, men det må først nydes, efter arrangementet.

Kan man holde firmafest hos jer?

 • Både store og små virksomheder holder firmafest hos os. Start dagen med en sjov gang klatring, og slut af med vores grill selv pakke, eller en lækker sandwich.

Hvordan fungerer det? hvad sker der når vi kommer ud til parken?

 • Når i kommer ud i parken, bliver i taget imod af instruktøren, der iklæder jer, jeres seler. Efter en kort gennemgang af udstyret, og generelle informationer om parken, bliver i undervist på en af vores øvebaner, i 1 meters højde. Her vil instruktøren vise jer, hvordan vores karabinhager virker, og give jer lidt generelle tips og info, så i er godt rustet til, at bruge anlægget. Instruktionen tager ca. en halv time.

Hvor længe kan vi vente med at give besked om det endelige antal personer?

 • Hvis man vil reservere en sele i Funky Monkey Park, så skal man også bekræfte, at man vil betale for den. For privatkunder betaler man direkte via vores bookingsystem, og for virksomheder, der ønsker faktura, bekræftes antallet på mail. Efter man har bekræftet antallet, er det ikke muligt, at nedjustere antallet. Skulle der komme færre på dagen, så uddeler vi fribilletter for dem, der ikke er dukket op. Disse har værdi, af en fuld klatrebillet, og er gyldig i et helt år. Pengene er altså ikke tabt.

 

Hvor gammel skal man være for at klatre?

 • I Funky Monkey Park, er der ingen aldersgrænse, men en højdegrænse. Børn over 120 cm, kan klatre på stort set alle baner, på nær ”The Scary Monkey” hvor kravet er 150 cm, og 14 år. Børn under 120 cm, skal benytte børnebanerne. Disse findes kun i Odense.

Må man tage sin egen mad og drikke med?

 • Ja, mad og drikkevarer må gerne medbringes i parken

Må man komme ind i parken, hvis man ikke skal klatre?

 • Parken ligger i en offentlig tilgængelig skov, så dem der ikke vil klatre, kan følge med fra skovbunden, eller nyde solen på vores borde/bænkesæt.