Klatrepark i Jylland og på Fyn | Til alle aldre og niveauer →

Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Få gode tilbud, nyheder m.m. Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Navn
Email

Klatrepark i Jylland og på Fyn

Funky Monkey Park byder på en unik blanding af udfordringer, spænding, oplevelser, motion og naturoplevelser. Parkerne er placeret centralt i både Kolding og Odense.

2011_05_15_FunkyMonkeyPark_2011_05_15_FunkyMonkeyPark_4407

I Funky Monkey Park står vi klar til at tage imod dig og give dig en funky klatreoplevelse ud over det sædvanlige. Med friske instruktører, fede udfordringer og sikkerheden i top få du muligheden for at få et adrenalinkick i trygge rammer i Funky Monkey Park

Udfordringer til alle aldre og niveauer
Funky Monkey Park udfordrer dit, familiens og vennernes mod i helt nye højder. Klatreparkernes baner har forskellige sværhedsgrader, og byder på vilde udfordringer og fede svævebaner. Der er baner og udfordringer til alle aldre og niveauer.

 

Garanti for en spændende oplevelse med familien og vennerne
Du kan tage hele familien med i vores klatrepark i Jylland og på Fyn – både dem som vil prøve kræfter med banerne samt dem som vil kigge på, og stadig få en sjov og oplevelsesrig dag sammen i natur smukke omgivelser.

Du kan også tage alle vennerne med og se hvem der er mest modig i højderne. Vi garanterer en spændende og sjov oplevelse i trætoppene uanset hvem du tager med i parken.

Oplevelsen indeholder 20-30 minutters grundkursus i sikrings-teknikker undervejs, hvorefter I slippes løs på banerne. Man kan vælge banerne helt efter jeres eget temperament og klatre løs i op til 3 timer bagefter.

Undervejs kan I gøre en pause og nyde noget at drikke eller en snack i cafeen.

Se også mulighederne for spisning og forplejning i parken

 

2011_05_15_FunkyMonkeyPark_4502

FAKTA:

KONTAKT
Kontakt os på telefon
70 23 83 13 eller på mail
info@funkymonkeypark.dk
hvis du har spørgsmål.