Firmafest i Odense eller Kolding? Hold den i en klatrepark →

Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Få gode tilbud, nyheder m.m. Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Navn
Email

Firmafest i Odense eller Kolding

Julefrokost, personalefest, ryste sammen tur. Lad Funky Monkey Park stå for en fed dag med alle kollegaerne i trætoppene.

2011_05_15_FunkyMonkeyPark_2011_05_15_FunkyMonkeyPark_4407

Det næste firma arrangement skal foregå i Funky Monkey Park. Her vil være rig mulighed for at få rystet hele afdelingen sammen. I vores klatreparker har vi baner i 3-5-7-10-15 og 20 meters højde. Så der er klatrebaner til alle.

Klatringen i sig selv skaber mange situationer, hvor det er nødvendigt at kommunikere, coache og motivere sine kollegaer for at hjælpe dem videre. Efter arrangementet er det selvfølgelig muligt at grille i parken. Benyt jer derfor af vores lækre grillmenu og afslut dagen med hinandens selskab og lækker mad.

Firma fest – Julefrokost – Personale arrangement
Hvad er mere naturligt end et par hyggelige timer efter klatringen..?

Efter klatringen skal der være mulighed for at par hyggelige timer eller en fest i parken. Kombinationen med klatring, grill og fest i Odense eller Kolding, er ikke til at finde andre steder. Lad os hjælpe jer med at stable en hyggelig fest på benene i den fantastiske skov. Få følelsen af skov og natur selvom byen er lige rundt omkring jer. Ønsker i et mere skræddersyet firma event, opfordre vi jer til at tage kontakt til vores teambuilding partner World of Adventure A/S woa.dk.

Ring på 7023 8313 og hør mere om alle mulighederne, for jeres næste firma arrangement

FAKTA:

Ingen opgave er for stor,
så ring og hør nærmere om,
hvad vi kan tilbyde

Vi tilrettelægger gerne et
helt forløb med forplejning
og aktiviteter

KONTAKT
Kontakt os på telefon
70 23 83 13 eller på mail
info@funkymonkeypark.dk
hvis du har spørgsmål.